Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2020 00:27 - Jumping

PHC Gent: Obama de la Liniere wint bij de 6j

Nadat ze in Lier de 2de manche nog aan zich voorbij moesten laten gaan hebben Christof Deraedt en Obama de la Liniere, de zoon van Marius Claudius die gefokt werd door Jeroen Linssens, vanavond op Flanders Horse Expo in Gent de 3de manche voor de 6-jarige hengsten op hun naam weten te schrijven. Deraedt snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 34.05 seconden en was daarmee de beste van de 23 combinaties die de barrage wisten te halen.

 

Net als tijdens de vorige manche was de 2de plaats voor Nick Verlies met Bajrang (Cador – F: Ilona Turowska). Het duo kwam vandaag over de meet in een tijd van 34.44 seconden en springt zo ook naar een voorlopige 2de plaats in de tussenstand. Plaats 3 ging vandaag naar de Nederlander Bart Lips met de hengst Elfra Van Beek Z (Salvador – ’t Eirbisemhof). Zij stopten de klok op 35.57 seconden en vervolledigden dus zo het podium.

 

Net naast het podium zagen we de snelle Jan Vermeiren met Airforce SBK Z, een zoon van Jordan Z die gefokt werd door Kristof Bijloos. Zij wisten de meet te halen in 35.99 seconden en wisten zo nipt Guy Beyers met Of Passion van den Dael (For Passion d’Ive Z – F: Frederik & Eric Dekens) achter zich te laten. De winnaars van de 2de manche in Lier finishten in 35.99 seconden en legden zo niet alleen beslag op de 5de plaats in het dagklassement, maar ook op de voorlopige leidersplaats.

 

TAGS   |   BART LIPS   |   CHRISTOPH DERAEDT   |   GUY BEYERS   |   JAN VERMEIREN   |   NICK VERLIES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions