Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2020 01:10 - Jumping

Bart Lips en Cassago II winnen ook in Gent!

Het was misschien een kleine verrassing toen ze in Lier de eerste manche voor de 7-jarige hengsten wisten te winnen, maar inmiddels weet iedereen wel dat Bart Lips en zijn Cassago II (Casall ASK – F: M. van de Bruggen) een te duchten tegenstander zijn! Dat bewezen ze vanavond nog maar eens door in Gent nu ook de 3de manche op hun naam te schrijven. Het duo verscheen als laatste in de ring en wist de concurrentie opnieuw weg te blazen met een finishtijd van 34.11 seconden.

 

Ook net als tijdens die eerste manche waren het daardoor Caroline De Laet en haar New Star Quality (Nabab de Rêve – F: Quality Stud) die genoegen moesten nemen met de 2de plaats. De Laet had haar voshengst opnieuw goed aan het springen, maar kwam met haar tijd van 35.50 seconden dus opnieuw tekort voor een overwinning. De 3de plaats ging naar Ruben Mulders met de schimmelhengst Ne – President van Koekshof, een zoon van President die gefokt werd door Jaak Evens. Zij kwamen als 2de starter in de baan over de meet in 35.52 seconden wat hen dus uiteindelijk een podiumplaats opleverde.

 

Door Thibeau Spits momenteel aan het werk is in Spanje verscheen neef Jeroen De Winter aan de start met Nono Vd Withoeve (Elvis Ter Putte – F: De Beck-Geerts), de winnaar van de 2de manche in Lier. Ook onder het zadel van De Winter sprong de voshengst weer een sterke ronde en dit in een tijd van 36.63 seconden. Jeroen Appelen tenslotte vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Vergezeld van Nero de Semilly N (Diamant de Semilly – F: Ludwig Neyt) kwam hij binnen in 36.91 seconden.

 

TAGS   |   BART LIPS   |   CAROLINE DE LAET   |   JEROEN APPELEN   |   JEROEN DE WINTER   |   RUBEN MULDERS

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions