Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2020 13:43 - Jumping

Virginie Thonon wint opnieuw in Oliva!

Virginie Thonon nam enkele maanden geleden de teugels over van de nu 9-jarige merrie Griet (Bugatti VDL), die tot dan te zien was onder het zadel van Fabienne Daigneux-Lange. Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova blijft het duo de goede prestaties opstapelen en snelden ze vanmorgen al naar hun 3de overwinning. In de speedclass van de Gold 1.40m rubriek hadden ze er 66.82 seconden voor nodig om de meet te bereiken en zo waren ze weer beduidend sneller dan de concurrentie.

 

De Française Rose de Balanda volgde net na Thonon op de 2de plaats. Zij zat in het zadel van de 13-jarige Tzara Belin (Toulon), maar kwam met haar tijd van 68.49 seconden tekort om onze landgenote van de troon te stoten. De Ierse Lucinda Roche vervolledigde dan weer het podium op de 3de plaats. Vergezeld van de 11-jarige Izar LB (Crazyhorse Of Coco) stopte zij de klok op 68.93 seconden.

 

Axel Vandoorne werd nog 5de met Jacarta (Larino), Jérôme Guery 6de met Floyo VDL (Baltic VDL) en Camille Demolie 9de met Chica Fino (Calido I).

 

TAGS   |   LUCINDA ROCHE   |   ROSE DE BALANDA   |   VIRGINIE THONON

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions