Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2020 18:10 - Jumping

Koen Vereecke grijpt naast GP zege in Oliva

Het wil maar niet lukken voor onze landgenoten in de Silver GP van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva Nova... Nadat vorige week een handvol landgenoten nog de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli voor zich moesten dulden was het vanmiddag Koen Vereecke die net naast de GP zege greep. Vereecke en zijn 8-jarige merrie Call Me de Muze Z (Clarissimo Z) snelden in een 8-koppige barrage naar een finishtijd van 39.85 seconden en moesten daarmee dus vrede nemen met de eerste ereplaats.

 

De winst was voor de Italiaan Francesco Turturiello met de eveneens 8-jarige Mona Lisa Van Dorperheide (Zilverstar T), een fokproduct van zoals de naam al deed vermoeden de familie Philippaerts. Turturiello wist de meet te bereiken in 38.79 seconden en voorkwam zo een nieuwe Belgische overwinning. De Française Megane Moissonnier vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met de ook al 8-jarige Die Hard O Roses Z (Diamant de Semilly) een tijd van 40.85 seconden op het scorebord.

 

Naast Koen Vereecke behoorden ook Jérôme Guery met Great Britain V (Nabab de Rêve) en Camille Demolie met Kalinka Van ’t Heike (Grandeur Van ’t Heike) tot het groepje der barragisten. Beiden kregen daarin echter een springfout en werden respectievelijk 7de en 8ste. Voor Patricia Guery was er dan weer een 10de plaats met Margriet de Mariposa (Nabab de Rêve). Zij liep in de basisomloop tegen een puntje voor tijd aan.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions