Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2020 19:57 - Jumping

Podiumplaats voor Thibeau Spits in Valencia

De jonge Thibeau Spits vertrok begin deze week met enkele paarden naar de CES Valencia Tour in Spanje. Een van de paarden die hij meenam was de nu 12-jarige merrie Isolde Van De Heffinck, de dochter van Contact Van De Heffinck die hij enkele weken geleden ter beschikking kreeg van de familie Hamerlinck en van Augustijn Stables. Spits zal zich die keuze niet betreurd hebben, want in de 1.40m hoofdrubriek sprongen ze vanmiddag naar een mooie 3de plaats. In een barrage waarin we 14 combinaties aan de start kregen wisten ze de eindmeet te bereiken in 36.93 seconden.

 

Voor zich kreeg de zoon van Patrik Spits en Kristel Ceulemans 2 Spanjaarden met op kop Eduardo Alvarez Aznar. Die rekende op de 8-jarige Delirius Del Sol (Diamant de Semilly) en wist dus de winst in eigen land te houden nadat hij een finishtijd van 35.89 seconden op het scorebord wist te brengen. En ook Mariano Martinez Bastida wist het nog sneller te doen dan onze landgenoot. Hij stuurde de 11-jarige Belano Vd Wijnhoeve Z (Berlin), die we nog kennen van onder het zadel van Jean-Christophe De Grande, naar de meet in 36.12 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Bart Jay Junior Vandecasteele met Esprit de l’Esprit Z (Elvis Ter Putte), een 8ste en een 14de plaats voor Maxime Harmegnies, dit met de paarden Chaccolino (Chacco Blue) en Cybelle de Terlong (Mylord Carthago), en tenslotte een 10de plaats  voor Karel Cox met Lehar (Verdi TN).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions