Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/02/2020 23:15 - Jumping

Wilm Vermeir scoort in hoofdrubriek van Doha

Ze waren met 9 die zich vanavond wisten te plaatsen voor de barrage tijdens de 1.55m hoofdrubriek van het CHI Al Shaqab in Doha! Daarbij hoorde ook 1 landgenoot met Wilm Vermeir en zijn 12-jarige Iq van het Steentje (Toulon). Vermeir wist in de barrage opnieuw de balken netjes in de lepels te houden en kruiste de meet in 36.21 seconden wat hem een 7de plaats opleverde.

 

De winst was nog maar eens voor de Fransman Julien Epaillard, de man die de laatste weken de overwinning aan elkaar lijkt te rijven. Epaillard zat opnieuw in het zadel van de 11-jarige Virtuose Champeix (Rubins des Bruyeres) en wist met zijn tijd van 33.41 seconden net als gisteren de concurrentie op afstand te houden.

 

Het zilver was voor de Oostenrijker Max Kühner met de 9-jarige Elektric Blue P (Eldorado Van de Zeshoek). Hij kwam over de meet in 33.81 seconden en wist he zo net iets sneller te doen dan de Brit Scott Brash. Die nam met de 11-jarige Hello Shelby (Stolzenberg) de 3de plaats voor zijn rekening na een finishtijd van 34.11 seconden.

 

Naast Wilm Vermeir was ook Jérôme Guery een van de prijswinnaars. Hij werd na een puntje voor tijd in de basisomloop 10de met zijn voshengst Eras Ste Hermelle (Vargas Ste Hermelle).

 

TAGS   |   JULIEN EPAILLARD   |   MAX KüHNER   |   SCOTT BRASH   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions