Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/02/2020 14:58 - Algemeen

BWP Z-O-Vl.: Open Kampioenschap Vrijspringen

Zondag 22 maart organiseert BWP Zuid-Oost-Vlaanderen bij Stal Vincent Martens in Tielt hun Open Kampioenschap Vrijspringen voor 2 en 3-jarige paarden.

 

Paarden (ingeschreven in eender welk warmbloedpaardenstamboek) die aan één van de twee voorafgaande oefennamiddagen deelnamen, kunnen via een klik op deze link ingeschreven worden voor die finalewedstrijd.

 

Uiterste inschrijvingsdatum: zondagavond 15 maart

 

Tijdens de finale van zondag 22 maart wordt een SUPER PRIJZENPOT voorzien!

 

Voor 2-jarigen geldt deze wedstrijd als selectie voor de halve finale vrijspringen Jumping Mechelen eind dit jaar. Voor de reeks 3-jarigen “powered by BRADT STABLES” is er opnieuw de Special Final Five met de beste vijf paarden uit de voorronde.

 

Inschrijvingsgeld voor de finale: 20 euro BWP-paarden – 30 euro niet BWP-paarden. Graag het bedrag voor de finale tegen ten laatste 18 maart overmaken op het rekeningnummer van BWP gewest Zuid-Oost-Vlaanderen: BE04 7350 3831 9331 met vermelding van naam eigenaar, naam paard en bijschrift Open Kampioenschap Vrijspringen

 

Inschrijven kan ook via mail naar davy.moreels@skynet.be. Indien u op de oefennamiddagen nog géén kopie van het stamboekbewijs bezorgde, gelieve dit dan naar bovenstaand e-mailadres door te sturen.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions