Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/03/2020 09:14 - Fokkerij

€36.000 voor Charlotte du Reventon!

Gisterenavond sloot de veiling van Zangersheide voor fokmerries en embryo's met een topprijs van € 36.000 voor de Chacco Blue-dochter Charlotte du Reventon! Deze prachtige 5-jarige merrie uit een halfzus van Balou du Reventon werd verkocht naar Mr. AlAnbar, een zeer trouwe klant van Zangersheide.Auction en zal binnenkort haar nieuwe stal vinden in de Old Lodge Stud in het Verenigd Koninkrijk.

 

€ 30.000 werd betaald voor het embryo van Diamant de Semilly uit de legendarische merrie Centa de Muze. Centa de Muze is zelf een dochter van Walloon de Muze en moeder van talrijke springpaarden die op 1m50 en 1m60 niveau schitteren. Het embryo verhuist binnenkort naar Kroatië.

 

Global des Brimbelles, dochter van Cornet Obolensky uit de 1m60 springende Oceane de Nantuel werd verkocht voor € 28.000.

 

Zangersheide bedankt van harte al haar trouwe kopers voor hun vertrouwen in onze veiling. Ze zijn er binnenkort weer met een unieke collectie van jonge springpaarden van 3 tot 5 jaar.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions