Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/03/2020 10:39 - Algemeen

CHIO Aken wordt uitgesteld naar latere datum

De organisatie van het CHIO in Aken heeft zonet via hun facebookpagina bekend gemaakt dat het evenement verplaatst wordt naar een nader te bepalen datum later dit jaar. Doordat normaal gezien deze zomer de Olympische Spelen van Tokio plaatsvonden stond het CHIO van Aken reeds van 29 mei tot 7 juni op de wedstrijdkalender. Maar net zoals meerdere organisaties de afgelopen dagen zien ook zij zich genoodzaakt om dit voorlopig te cancelen.  

 

 

 


Beste vrienden van het CHIO Aken,

 

Zoals iedereen - maakt u ook zich ongetwijfeld zorgen over de huidige ontwikkelingen. De coronaviruscrisis treft ons hele leven; wat gisteren gold, is vandaag totaal anders. Gezien de huidige situatie willen wij u allereerst oprecht het allerbeste wensen. We hopen dat u gezond bent en gezond blijft.

 

Natuurlijk houdt de impact van het coronavirus ons ook bezig. Daarom zijn we al geruime tijd in nauw overleg met de autoriteiten, de mondiale en nationale paardensportverenigingen en onze partners. Bespreken of en wanneer uw, of beter gezegd wanneer onze CHIO Aken kan plaatsvinden. U bent het zeker met ons eens dat het geen zin heeft om de oorspronkelijk geplande locatie-datum (29 mei tot 7 juni) na te leven. Ons doel is om het CHIO Aken 2020 later op het jaar te organiseren. Zodra er nieuws is, laten we het je natuurlijk weten.

 

We kunnen allemaal bijdragen aan het vertragen van de verspreiding van het coronavirus. Bescherm uzelf en anderen en houd u aan de door de autoriteiten vastgestelde gedragsregels. Blijf gezond, we kijken ernaar uit u binnenkort weer te zien, laten we hopen dat het niet te lang zal duren voordat we dit doen.

 

Uw CHIO Aachen-team.
 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions