Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2020 13:00 - Algemeen

Laatste bieduren voor ICSI vrije rietjes!

Met nog slechts enkele bieduren te gaan kennen de March Deals van HorseDeals vanavond hun hoogtepunt. Het online aanbod van HorseDeals is wederom ongezien met diepvriessperma van meer dan 80 legendarische verervers en 7 frozen embryo’s met ’s werelds beste genetica.

 

We bieden u onder meer een origineel rietje van Chacco Blue aan, maar ook Balou du Reventon, Conthargos, Diamant de Semilly, Emerald van 't Ruytershof, Kashmir van Schuttersof, Dobel’s Cento en tal van andere jumping legendes worden u aangeboden.

 

U bent een dressuurliefhebber? Geen probleem, ook aan u werd gedacht met rietjes van Sezuan, Sir Donnerhall, Gribaldi, Rousseau, Foundation, Dancier, …

 

Alle rietjes zijn volledig vrij en zonder voorwaarden te gebruiken, waardoor je deze eveneens kan gebruiken voor ICSI.

 

7 frozen embryo’s met de beste sportgenen

Daarbovenop hebben we zeven unieke frozen embryo’s in de aanbieding, die stuk voor stuk de beste sportgenen combineren.

 

U heeft de kans om een Chacco Blue te kopen uit Fleur de Kalvarie die zelf op 1.55m Grand Prix niveau sprong met Olivier Philippaerts.

 

Of zowel een Chacco Blue als een Untouched uit Prima Donna van ’t Roosakker, die uit de moederlijn van Electra van ’t Roosakker (1.60m met Jos Lansink) en de legendarische Usha van ’t Roosakker komt.

 

Of een Chacco Blue uit Lageena Hero, de volle zus van Mystic van 't Hoogeinde die onder Jeroen De Winter in 2018 het FEI/WBFSH Jumping World Breeding Championship voor zesjarigen won. 

 

Of wat denkt u van een een Chacco Blue uit Kwasabi van 't Heike (1.40m met Carly Anthony), die de zus is van de vijfsterren Grand Prix paarden Fairlight van 't Heike (Alberto Zorzi & Edwina Tops-Alexander) en Evian van 't Heike (Fabio Sarti)?

 

Of krijgen de Cornet du Lys en de Chacco Blue uit Iluna de Muze uw voorkeur? Met Fragance de Chalus als stammerrie en 11 van haar nakomelingen op het hoogste niveau in de sport hebben deze embryo’s een stapje voor.

 

De laatste bieduren van de March Deals zijn van start gegaan. Hoog tijd dus om uw deal binnen te halen! Hoe? Registreer u gratis onlineontdek hier de hele collectie en sla uw slag!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions