Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/10/2020 20:55 - Fokkerij

Corfu de la Vie; Cumano gekruist met het ...

Corfu de la Vie; Cumano gekruist met het beste uit Holstein

 

Winnaar van de World Equestrian Games in Aachen, Winnaar van de CSIO5* Grand Prix van Calgary, Winnaar van de CSIO5* Grand Prix van Lummen, … Het palmares van Cumano is ongekend en ongeëvenaard! Zelden wist een hengst zo veel mensen te beroeren en dat is niet vreemd, want de schimmelhengst was ronduit impressionant. Jos Lansink beschreef hem als “een paard dat nooit opgaf en nooit teleurstelde.” en exact dat is wat zijn zoon Corfu de la Vie ook omschrijft!

 

Corfu de la Vie is nog maar 4 jaar oud, maar wist nu al ontzettend op te vallen! Niet verwonderlijk natuurlijk, want zijn moeder Hera XIX komt ook uit een exclusieve moederlijn: zo is Hera XIX de moeder van Colore (CSI 1m60 met Hans-Dieter Dreher), Colora (CSI 1m50 met Ryan Genn) en Quido van de Helle (CSI 1m45 met Chaouki Rijnders). Daarnaast komen ook Casino L (CSI 1m60 met Marcin Betkowski), Carsten (CSI 1m60 met Jamie Gornall), Carland (CSI 1m60 met Eduardo Antonio Castillo Tejada), Chico van Kielslück (CSI 1m60 met Rüdiger Renner) en nog heel wat andere internationale sportpaarden uit deze moederlijn.

 

Corfu de la Vie is dus de ideale hengst om te gebruiken als u gebruik wilt maken van een geweldige moederlijn gecombineerd met een exclusieve vader die zich reeds bewezen heeft in de sport én fokkerij! En het beste nieuws: het verse sperma is van uitstekende kwaliteit!

 

Meer informatie: https://www.harasdelavie.be/en/paarden/Corfu-de-la-Vie-Cavalor-Cumano-x-Lord of https://www.holsteiner-verband.de/en/privathengste/hengstuebersicht/de421000703316_v

 

Wilt u een toekomstige wereldkampioen fokken?

 

Wereldkampioen worden is niet vele gegeven… Het is een exclusief gegeven voorbehouden voor de grootste der aarden. Cavalor Cumano was er zo één. De schimmelhengst wist al vanaf zijn eerste sprongen onder het zadel iedereen te verwonderen én dat is exact wat zijn zoon Corfu de la Vie ook doet!

 

Corfu de la Vie is een op én top Holsteins fokproduct met heel was grote namen in zijn pedigree: Cumano, Cassini I, Landgraf I, Lord, Ladykiller, Ramiro, Sacramento Song … Het zijn allemaal hengsten die van onschatbare waarden waren voor de fokkerij anno 2020! Maar een pedigree alleen is niet genoeg: ook het type, het vermogen, de mentaliteit, de rijdbaarheid en de voorzichtigheid van een hengst zijn uiterst belangrijke factoren. En ook hier stelt Corfu de la Vie niet teleur: hij is een uiterst modern type en weet met veel lossigheid te bewegen. Hij is grootramig en voert voldoende bloed, dat ziet u vooral aan zijn reactiesnelheid op de sprong. Maar hij blinkt vooral uit met zijn moeiteloze vermogen. Hij is WFFS-vrij en beschikt over een goede maat en frame. Daarnaast staat hij uiterst correct op zijn benen, heeft hij een goede bovenlijn en roemt zijn ruiter hem om zijn rijdbaarheid en instelling. Ook zijn galop is opvallend: in balans en gedragen. Reden genoeg om nu gebruik te maken van deze jonge hengst die een top pedigree combineert met alles wat een modern sportpaard nodig heeft!

Meer informatie: https://www.harasdelavie.be/en/paarden/Corfu-de-la-Vie-Cavalor-Cumano-x-Lord of https://www.holsteiner-verband.de/en/privathengste/hengstuebersicht/de421000703316_v

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions