Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/11/2020 11:30 - Algemeen

Immofluisteraar: complex te Chimay (+-15 ha)

De gemeente Chimay herbergt deze mooie en instapklare eigendom, in het zuiden van de provincie Henegouwen, grenzend aan de provincie Namen en Frankrijk. Het geheel is uiterst rustig en landelijk gelegen, geniet van prachtige en panoramische zichten op de natuurlijke en groene omgeving en biedt oneindige wandelingen en uitwegen aan.
 

Indeling woning (ca. 326m²):

Het gelijkvloers omvat een inkom- en trappenhal, een gastentoilet, een leefruimte en een ruime keuken die volledig is ingericht met bijkeuken, een douchekamer en een berging. De 1e verdieping herbergt een grote overloop met een bureau en een speelruimte, 4 slaapkamers, 1 badkamer met een bad, een douche en een lavabo, en een apart toilet. Extra: een kelder met wijnkelder en een zolder, domoticatoepassing in het huis en de stallen, vloerverwarming, en een directe toegang tot het stalgebouw.
 

Paardenaccommodatie en weilanden:

De professionele paardenaccommodatie omvat een binnenpiste (ca. 25m x40m; geopad), een ruime buitenpiste (ca. 50m x 80m; geopad) en 33 stallen opgedeeld in 3 compartimenten. Er zijn tevens meerdere wasplaatsen en zadelkamers beschikbaar, als ook een solarium, voldoende opslagplaats voor hooi en stro, en een toilet. De eigendom wordt omringd door ca. 15ha weiland, volledig omheind en voorzien van water en elektriciteit. Extra: hergebruik van regenwater.
 

Een unieke eigendom voor de (semi-) professionele ruiter en/of fokker! Bekijk de accomodatie via deze link.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions