Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/12/2020 21:15 - Fokkerij

Ogano Sitte levert Z veilingtopper

Ook in moeilijke tijden toont Zangersheide.Auction zich als een kwaliteitslabel. Vanavond werden 16 paarden van 3 en 4 jaar via www.zangersheide.auction geveild. 14 van de 16 vonden een nieuwe eigenaar aan prijzen variërend tussen € 12.000 en € 27.000. Met kopers uit Rusland, Mexico, Zuid-Afrika, VAE, USA, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk vinden de paarden hun nieuwe stallen overal ter wereld. 

 

Veilingtopper van de avond werd de 4-jarige Ogano Sitte-dochter Loyalty HX (foto), zij werd verkocht naar de Amerikaanse Freestyling Farms van Trevor Gaffney. Taloubet Pur U Z, een zoon van Taloubet Z uit een merrie van Aktion Pur Z zal weldra voor € 23.000 verhuizen naar Duitsland en de donkerbruine Arrogate Tdyr Z werd voor € 21.000 geveild en vliegt zodra het kan naar de Verenigde Arabische Emiraten. 

 

Zangersheide.Auction dankt oprecht al haar kopers en bieders voor de steun die het steeds opnieuw krijgt van trouwe en nieuwe klanten, ongeacht het klimaat waarin ons leven zich vandaag afspeelt.

 

Binnen enkele weken is Zangersheide.Auction terug met de eerste Online Auction voor de nieuwe lichting veulens van 2020. Zoals steeds beloven we u de allerbeste veulens uit de sterkste moederlijnen ter wereld!

 

Tot binnenkort!

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions