Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/05/2020 16:58 - Algemeen

De Sutter Naturally, operationeler dan ooit

De Sutter Naturally is meer dan ooit operationeel! Want wat is actueel ons grote voordeel? Dat ‘DS’ omheiningen geplaatst worden met minimum anderhalve meter afstand van elkaar. Jeffrey De Sutter glimlacht: ‘wij zijn blij dat we kunnen en mogen werken’.

 

Geen lockdown dus bij De Sutter, integendeel, de productie en plaatsing floreert. De Sutter Naturally is één van de weinige bedrijven in de paardensector die in het corona tijdperk nog op volle toeren draait.

 

Het is inherent aan het product: de installatie is in openlucht en de plaatsing verloopt altijd met de nodige afstand. Geen vuiltje, zelfs geen virusje aan de lucht dus.

 

Doe het zelf

Jeffrey beaamt: ‘wij blijven open en draaien door. Enerzijds merken we dat de productie en plaatsing het normale werkschema volgt. Anderzijds stellen we ook vast dat er nog nooit zoveel omheiningen verkocht werden aan doe-het-zelvers. Mensen hebben meer tijd nu en steken zelf de handen uit de mouwen. Onze plaatsingsdienst laat zich vooral in met de grote projecten. De Sutter heeft daarnaast ook een uitgebreid gamma omheiningen voor de kleinere oppervlakten voor tuinen en kleinere gezelschapsdieren.  En die kunnen perfect zelf geplaatst worden. Ze kunnen daarbij altijd reken op onze handleiding en begeleiding.

 

Een omheining voor elk budget

Waar De Sutter Naturally ooit begon met paardenomheiningen, is ons aanbod de laatste jaren uitgebreid tot het integrale segment van omheiningen. Van weiland via tuinen over parken tot landelijke omheiningen.  Onze paardenomheiningen behoren tot het topsegment. ‘DS’ is met voorsprong het premiumlabel bij uitstek, dat zich kenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid.

 

Die waarden hanteren we voor al onze omheiningen. Bij ‘DS’ krijg je in elke prijsklasse de beste kwaliteit. Daarmee maken wij het onderscheid.

 

Wij bieden een omheining voor elk budget, van 13€ tot 60€ per meter. En ongeacht de prijs, DS is je beste garantie.

 

Heb je meer dan ooit tijd? Wil je meer dan ooit een meerwaarde geven aan je tuin, weide, landschap? Laat je dan verrassen door ons gevarieerd aanbod aan omheiningen. Wij begeleiden je voor, tijdens en na om je project te realiseren.

 

www.desutter-naturally.com

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions