Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/05/2020 13:58 - Algemeen

Nog slechts enkele uren te gaan…

De May Deals van HorseDeals kennen vanavond hun ontknoping. Om 19.30 uur lopen de eerste loten af, dus u heeft nog slechts enkele uren om te bieden op deze exclusieve collectie met meer dan 80 rietjes en 8 frozen embryo’s!

 

Het originele rietje van Chacco Blue wekt wellicht uw interesse, maar daarnaast bieden we u ook rietjes aan van Dominator Z, Casall ASK, Balou du Reventon, Conthargos, Emerald, …

 

Bovendien zijn er geen beperkingen, waardoor alle aangeboden rietjes van deze tophengsten ook vrij te gebruiken zijn voor ICSI!

 

Ook de aangeboden frozen embryo’s zijn absoluut de moeite waard. Voor het eerst krijgt u de kans om een Dominator Z te kopen uit Prima Donna van ’t Roosakker, die uit de moederlijn van Electra van ’t Roosakker (1.60m met Jos Lansink) komt. Dominator Z doet zijn naam alle eer aan: hij domineert zowel in de sport als in de fokkerij. Deze grootramige hengst met grenzeloos vermogen en talent gecombineerd met de legendarische moederlijn van Usha van ’t Roosakker, een schot in de roos toch?

 

Of gaat u liever voor de Chacco Blue uit Prima Donna van ’t Roosakker?

 

Of wat denkt u van een Chacco Blue uit Lageena Hero, de volle zus van Mystic van 't Hoogeinde die onder Jeroen De Winter in 2018 het FEI/WBFSH Jumping World Breeding Championship voor zesjarigen won?

 

Registreer u gratis onlineontdek hier de hele collectie en haal uw deal tijdig binnen!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions