Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/05/2020 18:15 - Jumping

Ook Karel Cox verkoopt 1 van zijn GP-paarden

Gisteren meldden we al dat Jérôme Guery 2 van zijn paarden zag vertrekken, vandaag is het de beurt aan gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox om de verkoop van een van zijn toppaarden aan te kondigen. Hij neemt namelijk afscheid van de 10-jarige ruin Kill Bill Max, een zoon van Toulon uit de fokkerij van Klaas De Coster.

 

Cox ontdekte de bruine ruin al vroeg want als 3-jarige werd hij in het Sentower Park reeds verkocht tijdens de Global Stars Auction, een veiling die door Karel mee georganiseerd werd. Hij werd toen verkocht aan Reinhold Fassbender die hem vervolgens als jong paard liet rijden door Jan Vlemmix. De goede resultaten onder het zadel van Vlemmix vielen ook Karel terug op en begin 2018 werd Karel half eigenaar en nam hij ook zelf plaats in het zadel. Zo wonnen ze onder andere een 1.40m rubriek tijdens de CSI5* van Knokke en een 1.45m rubriek tijdens de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova. Nadat Karel vorig jaar uitviel met een blessure was hij nog enkele keren te zien onder het zadel van Chloé Winchester en Robinson Maupiler.

 

Kill Bill Max zal in de toekomst te zien zijn onder het zadel van Veronica Tracy, een jonge Amerikaanse amazone die traint bij de Ierse ruiter Darragh Kenny.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions