Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/06/2020 08:00 - Algemeen

Bescherm uw paard!

Paarden genieten en grazen, maar moeten ook kunnen uitblazen en zich beschermen, in een schuilstal van De Sutter Naturally. Zo’n schuilstal maakt onlosmakelijk deel uit van een weide. Het is the place to be voor je paarden, het plekje waar ze zich veilig en geborgen voelen, afgeschermd van regen en sneeuw, wind en zon.
Net zoals bij onze omheiningen, denken wij bij een schuilstal in de eerste plaats aan het comfort en de veiligheid van uw paard. Daarom is onze schuilstal afgewerkt met betonplex tot een hoogte van 1.25m, wat een maximale veiligheid impliceert. De constructie, uitgevoerd met geïmpregneerd vuren hout heeft een vrije hoogte van 2.50m, met een asymmetrisch geïsoleerd puntdak.

Zoals bij elk product van De Sutter Naturally, hechten we ook bij onze schuilstal veel belang aan de esthetische integratie in de natuurlijke omgeving van het landschap.

En niet onbelangrijk, onze schuilstallen mogen zonder vergunning geplaatst worden.

Klik hier voor meer informatie.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions