Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2020 12:59 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt recente woning

Recente woning met stalgebouw, schuilhok en weilanden op ca. 74a te Lubbeek (Vlaams-Brabant)

 

De gemeente Lubbeek herbergt deze charmante eigendom, centraal gelegen tussen Leuven, Tienen, Aarschot en Diest, niet ver van de hoofdstad Brussel, en makkelijk te bereiken via de E40 of de E314. De eigendom bevindt zich in het Hageland, bekend om de rustige, groene en bosrijke omgeving met oneindig veel wandel- en fietsroutes, echter zijn winkels, scholen en restaurants dichtbij. Het geheel bestaat uit een recente woning (ca. 296m²), een stalgebouw, een groot schuilhok en omheinde weilanden op ca. 74a. 

Indeling woning (2014): 
De energiezuinige nieuwbouwwoning (E41) bestaat op het gelijkvloers uit een inkom- en trappenhal met gastentoilet en vestiaire, een grote en zonnige leefruimte met doorkijkhaard, een eetplaats, een ruime volledig ingerichte open keuken met achterliggende berging of bijkeuken, een stijlvolle bureau met inbouwkasten en vergezeld door een gezellige patio, en een dubbele garage. Grote ramen in de leefruimte en keuken bieden een prachtig en panoramisch zicht op het ruime terras, de achterliggende weilanden en het stalgebouw. De grote ramen zijn beneden ook voorzien van zonnewering (screens). De 1e verdieping herbergt 4 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met een aansluitende dressing en een ruime badkamer met lavabo, inloopdouche en ligbad, en 1 extra badkamer met lavabo, douche en toilet. De kamers bieden een ongelooflijk zicht op de weilanden en de omgeving. 

Extra: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ruim terras met buitenverlichting, muziekinstallatie, ventilatiesysteem, centraal stofzuigersysteem, alarmsysteem zowel boven als beneden en een regenwaterput (ca. 15.000l) met pomp. 

Paardenaccommodatie en weilanden: 
Aan de achterkant van de eigendom, grenzend aan de woning en het terras, staat een stijlvol stalgebouw met 3 stallen (Roosen, ca. 75m²). Er is ook ruimte voor een zadelkamer. Extra: dakisolatie, voldoende verlichting, een grote poort en geïsoleerde drinkbakken in elke stal. De weilanden zijn volledig omheind (voor paarden) en grenzen aan de gebouwen. Tevens herbergt de eigendom ten slotte een ruim schuilhok op klinkers bestaande uit 2 grote stallen en voorzien van opslagruimte. 

Een recente en prachtig afgewerkte eigendom. Ideaal om dier aan huis te houden in alle luxe en comfort! 

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions