Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2020 09:23 - Jumping

Lieven Devos grijpt naast winst in Polen

Lieven Devos is een van de Belgen die deze week is afgereisd naar het Poolse Ciecocinko voor een nieuwe editie van de Baltica Tour! Devos wist zich daar de voorbije dagen al enkele malen in de prijzen te rijden in de rubrieken voor de jonge paarden met onder andere een overwinning bij de 7-jarigen, maar wist gisteren ook te scoren in de 1.45m hoge GP-kwalificatie. Hij zadelde zijn 12-jarige merrie Inca’s Big Think, de dochter van Beaulieu’s Think Big, en kwam et zijn tijd van 66.11 seconden maar net tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen.

 

Die was nu voor thuisruiter Wojciech Wojcianied. Die was vergezeld van de 11-jarige ruin Chintablue (Chintan) en wist Devos achter zich te houden met een chronotijd van 65.06 seconden. De Amerikaan Michael Hughes vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij reed de 9-jarige merrie Great-Tikila J  (Carosso VDL) met wie hij de eindmeet wist te bereiken in 67.98 seconden.

 

Een stuk verderop in het klassement werd Lieven Devos ook nog 17de, ditmaal met de Giovanni Van Het Scheefkasteel (Darco) uit de fokkerij van Johan Hubrechts.

 

TAGS   |   LIEVEN DEVOS   |   MICHAEL HUGHES   |   WOJCIECH WOJCIANIEC

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions