Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/06/2020 20:51 - Jumping

Simon Morssinkhof wint CSI2* GP in Polen!

Gisteren was hij al in goede doen met een 5de plaats in de 1.40m hoofdrubriek van de Baltica Tour in Ciecocinko, maar vanmiddag was gewezen Belgisch Kampioen Juniors Simon Morssinkhof pas echt in vorm tijdens de CSI2* GP! Hij werd er de eindlaureaat met de 11-jarige merrie Vivolta de Gree, de dochter van Diamant de Semilly. In een barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen wist Morssinkhof de klok te stoppen op 42.96 seconden en liet zo de Brabançonne weerklinken.

 

De 2de plaats was voor de Ierse ruiter Cameron Hanley. Die reed met de 9-jarige Loukas De La Noue (Malito de Rêve) een goede poging, maar kwam met zijn tijd van 43.13 seconden net tekort om Morssinkhof te bedreigen. De Nederlander Loewie Joppen vergezelde beide heren op de 3de plaats. Vergezeld van de nog maar 8-jarige Hantano (Quasimodo Z) wist hij te finishen in 43.96 seconden.

 

Naast Simon Morssinkhof zagen we met Alexander Kumps nog een tweede Belg in de barrage. Ook hij hield met het Luigi Van de Kornelishoeve (Carabas Van De Wateringhoeve) opnieuw foutloos en zijn tijd van 48.60 seconden leverde hem een 6de plaats op.

 

TAGS   |   ALEXANDER KUMPS   |   CAMERON HANLEY   |   LOEWIE JOPPEN   |   SIMON MORSSINKHOF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions