Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/06/2020 10:26 - Algemeen

HorseSales.Auction kondigt tweede editie aan

HorseSales.Auction kondigt zijn tweede ‘the bar is set’ editie aan. Op de drukke veilingkalender ziet het veilingplatform ruimte van 13 tot en met 16 augustus. Waarbij er opnieuw een kwalitatief hoogstaande veulencollectie onder de virtuele hamer zal komen.

 

Na het succes van de eerste editie, die onder de noemer First Foals de boeken in ging, hebben Harold Renken en Chris de Heer besloten nogmaals online te gaan veilen. “We voelden de interesse van twee kanten”, laat Renken optekenen. “Enerzijds waren onze inbrengers tevreden. We hebben bewezen afzet te kunnen creëren. En dat tegen gunstige voorwaarden en een zeer goed gemiddelde. Anderzijds zijn het onze klanten die vroegen of we nog eens gingen veilen. Die twee samen hebben er voor gezorgd dat we er met ons team opnieuw de schouders onder gaan zetten.”

 

Voor de augustus editie zijn al meer dan 20 veulens geselecteerd. “Aanbieders uit de eerste editie wilden graag weer meedoen. Maar we hebben ook een hoop spontane nieuwe inbrengers mogen verwelkomen”, vertelt Chris de Heer. “De kracht van onze collectie zit hem in de kwaliteit. Correcte commerciële veulens uit internationaal bewezen stammen. Daar blijkt vraag naar. We hebben gemerkt dat merrieveulens uit prestatie lijnen en hengsten met een sportief model een aansprekende vaders goed verkopen. Daar hebben we in deze collectie extra rekening mee gehouden.”

 

De onthulling van de collectie staat voor begin augustus gepland. En online heeft u van 13 tot en met 16 augustus tot 20:00 de tijd om uw bod uit te brengen bij de HorseSales.Auction

 

www.horsesales.auction


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions