Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/04/2020 19:09 - Jumping

Gilles Thomas wint hoofdrubriek in Lier!

In de Longines Rankingproef van gisterennamiddag moest hij nog genoegen nemen met de 2de plaats, maar vandaag was het dan toch raak voor Gilles Thomas in het Azelhof in het Lier! In de 1.40m hoofdrubriek was hij namelijk de beste met de 9-jarige merrie Luna Van Het Dennehof, een dochter van Prince Van De Wolfsakker. In een barrage waarvoor zich opnieuw 25 combinaties wisten te plaatsen snelde de regerende Belgische Kampioen van de Young Riders naar een finishtijd van 29.57 seconden en liet zo de Branbançonne weerklinken.

 

Maar ook de 2de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde Thibeau Spits, die vanmorgen de dag ook al startte met een 3de plaats in de 1.35m rubriek. Spits was ditmaal vergezeld van de 11-jarige ruin Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) en had er 29.82 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De Egyptenaar Mouda Zeyada, gisteren nog winnaar van een 1.40m rubriek, was ditmaal goed voor de 3de plaats. Hij stuurde de 9-jarige Galanthos Shk (Arthos R) naar de finish in 30.23 seconden en vervolledigde zo dus het podium.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor José Thiry met Fire (Numero Uno), een 8ste plaats voor Leonie Peeters met Quaresmas De Marchesana (Conte Della Caccia), een 9de plaats voor Zoe Conter met Dawa De Greenbay Z (Diarado), een 11de plaats voor Axel Vandoorne met Best Choice Vd Wareslage Z (Best Man) en een 22ste plaats voor Fabienne Daigneux-Lange met Urfee Des Luthiers (Heartbreaker).

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   MOUDA ZEYADA   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions