Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/07/2020 21:51 - Jumping

Olivier Philippaers wint de GOLD-GP!

Terwijl Nicola en Thibault Philippaerts afgelopen weekend aan de start kwamen op het driesterrenconcours van Lier besloot broer Olivier het internationale gebeuren even aan zich voorbij te laten gaan. Olivier bleef zich bij huis en kwam met enkele paarden aan de start op de GOLD League wedstrijd in het Sentower Park. Dat loonde vanmiddag in een overwinning in de 1.45m hoge GOLD-GP! In het zadel van de 13-jarige Hurricane (Numero Uno) snelde hij in een 8-koppige barrage naar de meet in 42.67 seconden en zorgde zo ongeveer voor een thuisoverwinning.

 

Tim Prouvé wist de 2de plaats voor zijn rekening te nemen met de eveneens 13-jarige Hocus Pocus Van De Lucashoeve (Chin Chin). De zoon van Bert Prouvé had er 43.57 seconden voor nodig om de meet te bereiken. Amazone Hanne Mertens volgde dan weer op de 3de plaats met haar 9-jarige Lennox Vd Bisschop (Baloubet du Rouet). Mertens stuurde het fokproduct van Tom De Craene in de barrage rond in 51.50 seconden en was daarmee ook meteen de laatste dubbel foutloze.

 

De Colombiaan Dayro Arroyave met Baccarat Fontaine (Mylord Carthago) en Charlotte Philippe met Godiva S (Andiamo) vervolledigden de top 5 van het klassement.

 

TAGS   |   HANNE MERTENS   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   TIM PROUVé

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions