Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/07/2020 07:06 - Jumping

BK Scholieren: 16 foutlozen in 1ste manche

In het Azelhof in Lier staat sinds gisterenmorgen het Belgisch Kampioenschap voor de jeugd op het programma. Het was da afgelopen dagen even bang afwachten of het evenement kon doorgaan naar aanleiding van de vernieuwde regelgeving omtrent het coronavirus, maar woensdagavond kreeg de familie Hazebroek dan toch groen licht van de stad Lier.

 

Natuurlijk ook tal van nevenproeven tijdens deze eerste wedstrijddag, maar wat betreft het Belgisch Kampioenschap waren het de Scholieren die er als eerste aan mochten beginnen. In totaal verschenen er 37 deelnemers aan de start tijdens deze eerste manche en zij dienden enkel een foutloze omloop af te leggen. 16 slaagden hierin met glans en gaan voorlopig aan de leiding.

 

Het gaat om de volgende combinaties: Ines Van Dijck met Caretina (Caretino), Paris Vandousselaere met Joske F (Tornedo FCS), Louise Ameeuw met Lover Boy Z (Level Z), Seppe Wouters met Hera D’Hessy (Chatman), Helena Beyers met Matonge of Colors (Elvis Ter Putte), Josephine Lepage met Jacintha Vh Kriekenhof (Winningmood Van De Arenberg), Amelie Clarys met Mojita Van ’t Hulgenrode (Catoki), Nathan Vicini met Quarmen de la Loue (Elegant de Barachy), Jef Peeters met Contiki AH Z (Contact Van De Heffinck), Kasper de Boeck met Taloudor, Ines Van Dijck met Futricia Van Beek (Diarado), Camille Biebuyck met Kenya Van De Kleinheide (Thunder Van De Zuuthoeve), Nicolas Lambrecht met Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival), Jules Denutte met G-Star Du Cartier (Cartier Van De Heffinck), Charline Vanderlinden met Hola De Baudignies (Emerald Van ’t Ruytershof) en opnieuw Seppe Wouters, ditmaal met Porthos Maestro WH Z (Picasso Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions