Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/07/2020 07:20 - Jumping

BK Pony’s: 4 foutlozen in 1ste manche

Na de eerste manche voor de Scholieren was het gisterennamiddag in het Azelhof in Lier de beurt aan de Pony's om aan hun Belgisch Kampioen te beginnen. Het werd geen al te gemakkelijke opgave, want van de 27 deelnemers die aan de start verschenen wisten er slechts 4 deze eerste manche tot een goed einde te brengen.

 

Vic De Plecker staat er in ieder geval het beste voor. Hij slaagde er namelijk in om zowel Orchid’s Anucia (Kanshebber) als Extrait de Tatowin de Tinmont (Versace Van De Ruitershoeve) foutloos naar de eindmeet te loodsen. Verder wisten ook Jonas Van Dijck met Hector Optimus (Triomphe de Riverland) en Rania Dindane met Pablo (Pacific) foutloos aan hun kampioenschap te beginnen.

 

Laure Tijskens had dan weer wat pech met haar pony Navayo (Jerome van de Vondelhoeve). Zij wist namelijk ook alle balken netjes in de lepels te houden, maar liep tegen 1 strafpuntje voor tijdsoverschrijding aan.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions