Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/07/2020 19:38 - Jumping

Rankingpunten voor Wilm Vermeir!

Terwijl de nationale jeugd dit weekend strijdt voor de Belgische titel in het Lierse Azelhof wordt er in eigen land natuurlijk ook weer druk internationaal gesprongen, met zowel een concours in Bonheiden als in het Sentower Park. In Opglabbeek werd het programma vandaag lichtjes aangepast omwille van het warme weer waardoor de 1.45m hoge Longines Rankingproef reeds vanmorgen op het programma stond. Wilm Vermeir wist daarin rankingpunten te scoren in het zadel van de 11-jarige Joyride S, een zoon van Toulon. Vermeir hield in een 21-koppige barrage opnieuw alle balken netjes in de lepels en legde beslag op de 8ste plaats na een finishtijd van 37.91 seconden.

 

Winst was er voor de Duitser Richard Vogel met de 8-jarige Morton V’T Merelsnest, een zoon van Nabab de Rêve uit de fokkerij van de familie Van Bunder. Vogel snelde in de barrage naar de meet in 33.70 seconden en wist daarmee de concurrentie op afstand te houden. De 2de plaats ging naar de Egytenaar Abdel Saïd, die als sinds jaar en dag in ons land gevestigd is met zijn stal. Hij stuur de 10-jarige Arpege du RU (Apache d’Adriers) naar de meet in 34.64 seconden en wist zo net de Brit Guy Williams voor te blijven. Die klokte met de 13-jarige Cupido (L’Esprit) af in 34.76 seconden en werd zo dus 3de.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 19de plaats voor Thomas Kairis met Kanselier V/D Donkhoeve (Vagabond de la Pomme).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   GUY WILLIAMS   |   RICHARD VOGEL   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions