Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/07/2020 21:05 - Jumping

Koen Vereecke grijpt naast het podium...

Na de ochtendrubrieken voor de jonge paarden was het vanmiddag op Jumping Bonheiden tijd voor de 1.40m hoofdrubriek van de dag. Maar liefst 139 combinaties verschenen er onder een stralende zon in de ring om een gooi te doen naar de overwinning. Koen Vereecke was een van hen met de 10-jarige Arioso du Bois, een zoon van Rock’N Roll Semilly. Vereecke hield in deze speedclass netjes alle balken in de lepels en wist met een 4de plaats voor het beste Belgische resultaat te zorgen na een chronotijd van 65.44 seconden.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Nederlandse amazone Kim Emmen, die zich de afgelopen weken al meermaals in de kijker wist te rijden. Emmen was vergezeld van de 11-jarige Jack van het Dennehof (Toulon) en wist de concurrentie overtuigend achter zich te houden met haar finishtijd van 62.22 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Toni Hassmann. Die kwam over de meet in 64.14 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarie Call Me Diva (Conthargos). Emmen’s landgenoot Jack Ansems vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 10-jarige Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue) naar de finish in 64.60 seconden.

 

Verder zagen we nog een 6de plaats ex aequo voor Bunoit Moeskops met Kiarado (Diarado) en voor Jeroen de Winter met Karmelita van den Dries (Diamant de Semilly), een 8ste plaats voor Bart Anthonissen met Mr Blue C (Mr. Blue) en een 9de plaats voor Gilles Thomas met Evita (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   JACK ANSEMS   |   KIM EMMEN   |   KOEN VEREECKE   |   TONI HASSMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions