Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/02/2020 11:17 - Jumping

Andres Vereecke leidt Belgisch podium!

Onze landgenoot Andres Vereecke heeft gisterenavond op de internationale Jumping van Bonheiden de 1.45m hoge Longines Rankingproef weten te winnen! Vereecke verscheen er aan de start met de 12-jarige merrie In The Mood, een dochter van Winningmood Van De Arenberg, en wist zich samen met nog 29 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wist hij de klok te stoppen op 36.93 seconden en daarmee stond hij op kop van een integraal Belgisch podium.

 

De 2de plaats was voor Alexander Kumps met de 9-jarige Luigi Van De Kornelishoeve (Carabas Van De Wateringshoeve). De zoon van Jos Kumps kruiste de meet in 37.92 seconden en was zo net geen volle seconde trager dan Vereecke. Jens Vandenberk was de derde landgenoot die het podium wist te halen. Hij zat in het zadel van de 15-jarige hengst Faldiano (Heartbreaker), die hij foutloos naar de finish wist te s turen in 38.05 seconden.

 

Verder werd Pieter Devos nog 12de met Comme-Laude W (Comme Il Faut 5) en Niels Bruynseels 17de met Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   ALEXANDER KUMPS   |   ANDRES VEREECKE   |   JENS VANDENBERK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions