Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/02/2020 11:38 - Jumping

Kasper de Boeck Belgisch Kampioen Scholieren

De eerste Belgische Kampioen bij de jeugd is bekend! Bij de scholieren was het zonet namelijk Kasper de Boeck die de nationale titel wist te grijpen met de 13-jarige vosruin Taloudor. De Boeck was de enige die over de 4 omlopen geen enkele springfout wist te maken.

 

Ze waren nog met 8 die het zowel donderdag als vrijdag al foutloos wisten te houden en zo vandaag met de nodige medailleambities aan de finale mochten beginnen. Van die 8 wisten vanmorgen in de eerste ronde enkel de Boek, Jef Peeters met Contiki AH Z (Contact Van De Heffinck) en Paris Vandousselaere met Joske F (Tornedo FCS) opnieuw een foutloze ronde af te leggen. Zij stonden op dat moment dus allemaal virtueel op het podium.

 

Maar in de laatste en beslissende ronde wist echter enkel Kasper de Boek die prestatie nog eens te herhalen. Hij maakte zo als enige geen enkele springfout en kroonde zich zo dus tot de nieuwe Belgische Kampioen bij de Scholieren!

 

Jef Peeters kreeg in de laatste ronde een springfout en behaalt zo zilver, terwijl Paris Vandousselaere goed was voor brons nadat ze in de laatste ronde 5 strafpunten verzamelde.

 

Regerend Belgisch Kampioen Pony's Seppe Wouters met Porthos Maestro WH Z (Picasso Z) en Louise Ameeuw met Lover Boy Z (Level Z) deelden de 4de plaats met 8 strafpunten.

 

 

Foto's :
TAGS   |   JEF PEETERS   |   KASPER DE BOECK   |   PARIS VANDOUSSELAERE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions