Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/02/2020 17:37 - Jumping

Roy Van Beek Belgisch Kampioen Juniors!

Roy Van Beek heeft zich zonet in het Azelhof in Lier tot de nieuwe Belgische Kampioen bij de Juniors gekroond! Van Beek stond met zijn 11-jarige Chacco Me Biolley (Chacco Blue) voor aanvang van de finale op de 2de plaats met een score van 0,39 punten, maar nam al na de eerst ronde de leiding over van Anthony Philippaerts nadat hij met zijn 10-jarige All Right du Genet (Allegreto) een balkje uit de lepels tikte.

 

In de beslissende ronde kwam Van Beek zo als laatste aan de start. Maar hij hield het hoofd koel en loodste zijn gekeurde hengst opnieuw foutloos naar de finish waardoor hij zich de nieuwe Belgische Kampioen bij de Juniors mag noemen!

 

Tristan Guisson wist de zilveren medaille te behalen met zijn 8-jarige merrie Naturelle Vh Legitahof Z (Nabab de Rêve). Guisson stond voor aanvang van de finale op plaats 3 met een totaal van 0,88 punten en sprong vandaag ook geen enkele balk uit de lepels. Anthony Philippaerts wist de bronzen medaille voor zijn rekening te nemen. Na de springfout in de eerst ronde wist hij het in de tweede ronde wel foutloos te houden en zo eindigde hij zijn kampioenschap met 4 strafpunten.

 

Emila Housen met Noukie Z (Nabab de Rêve) en Caro Baerts met Mielano Van Meyershof Z (Mylord Carthago) vervolledigden de top 5 van het klassement.

 

TAGS   |   ANTHONY PHILIPPAERTS   |   CARO BAERTS   |   EMILIA HOUSEN   |   ROY VAN BEEK   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions