Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/06/2020 09:54 - Fokkerij

Malito de Reve terug in België

Malito de Reve terug in België
 
Naar jaarlijkse gewoonte is Malito op 1 augustus terug gearriveerd in de stallen van Joris De Brabander (Sint-Niklaas). Na het dekseizoen in Frankrijk vol gemaakt te hebben is hij nu terug dagelijks eenvoudig vers beschikbaar voor België. 
 
Malito de Rêve is één van de rijzende sterren in de springpaardenfokkerij. Zijn nakomelingen zijn uitzonderlijk goed vertegenwoordigd op het hoogste niveau en zetten de exceptionele kwaliteiten van Malito als vererver in de verf. Zelf sprong hij ook internationaal, maar het is toch vooral zijn nafok die grote sier maakt. Denk bijvoorbeeld aan Gancia de Muze, Grand Cru vd Rozenberg, Fidux en vele anderen die wekelijks de grootste concoursen aandoen. Door de prestaties zijn nakomelingen staat Malito in de top-100 van de WBFSH Sire Ranking. 
Zelf is Malito een zoon van voormalig wereldkampioen Cumano uit de topmerrie Dira Courcelle (v. Muguet du Manoir). Dira Courcelle is ook de moeder van de 1.60m-paarden Pacino (ex-Eldiam de Rêve) en Hermes de Rêve Goed bloed liegt nooit.
 
Malito is dagelijks vers beschikbaar, sperma te bestellen via 03/777.78.27, voor 9u ‘s morgens. Het dekgeld van 1.200 euro excl. btw is te betalen bij 6 weken dracht.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions