Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/09/2020 17:21 - Jumping

Epaillard houdt Belgen van de winst in LR!

Naast de CSI3* GP stond er vanmiddag in het Sentower Park in Opglabbeek nog een tweede proef op het programma die meetelde voor de Longines Rankingproef. In deze 1.45m rubriek met barrage was het de Fransman Julien Epaillard die met de overwinning ging lopen. Epaillard stuurde in een 16-koppige barrage zijn 12-jarige ruin Usual Suspect d’Auge (Jarnac) naar een finishtijd van 32.88 seconden en wist zo 4 Belgen achter zich te houden.

 

De eerste in het rijtje was amazone Gudrun Patteet, die de 10-jarige merrie Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof) onder het zadel had. Zij wist de klok te stoppen op 33.04 seconden en zorgde zo op de 2de plaats dus voor de best Belgische prestatie. Arnaud Doem volgde Patteet op de 3de plaats met zijn 13-jarige Hocus Pocus de Messitert (Quidam de Rêvel). Hij had er 33.24 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Verder werd Andres Vereecke nog 4de met Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly), Nicola Philippaerts 5de met Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL), Hannes Symons 14de met Jugana (Ugano Sitte), Zoe Conter 16de met Dawa de Greenbay Z (Diarado), Yves Vanderhasselt 17de met Hetman Of Colors (Calvaro F.C.) en Jeroen Appelen 18de met Spacecake (Stakkatol).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions