Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/10/2020 22:06 - Fokkerij

Indian Rock-zoon Phyliss levert €9500 op!

De derde KWPN Online Veulenveiling is zojuist digitaal afgeslagen. Precies de helft van de veilingveulens is verkocht naar het buitenland. De imponerende Indian Rock-zoon Phyliss is voor 9.500 euro verkocht en blijft daarbij in Nederland.

 

Paris-STRH. (v.Cum Laude), uit de directe moederlijn van Parzival en Fleau de Baian, blijft eveneens in Nederlandse handen. Zij werd voor 9.000 euro verkocht. Er was volop buitenlandse interesse in deze veilingcollectie. Zo vertrekken twee veulens naar twee verschillende kopers in Zwitserland, beide voor 7.000 euro: Pegasus v/d Vrendt (v.Tangelo van de Zuuthoeve) en Pink Lady (v.Highway M TN). Voor hetzelfde geld werd Le Formidable-dochter Ploemanda verkocht naar de Verenigde Staten.

 

Ook kopers uit Hongarije, België, Zweden, Duitsland en Letland sloegen hun slag. 80% van de veulens is daadwerkelijk verkocht en 60% gaat daarbij een toekomst tegemoet in het buitenland.

 

De volgende KWPN veiling is geen online veulenveiling maar een online veiling voor driejarige dressuur- en springpaarden. Binnenkort volgt meer informatie over de collectie, het bieden op deze veiling is mogelijk van 21 tot en met 24 augustus. De volgende KWPN Online Veulenveiling komt op 24 augustus online en wordt in samenwerking met VDL Stud georganiseerd.

 

Bron: KWPN


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions