Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/08/2020 09:26 - Fokkerij

€33.000 voor veilingtopper Hunters Studfarm!

Afgelopen dinsdagavond eindigde er opnieuw een online veiling van Zangersheide.Auction. Het waren 29 veulens, jonge paarden en fokmerries van Hunters Studfarm die er onder de veilinghamer gingen.

 

Topper van de avond werd de 3-jarige merrie Carletha Van De Hunters Z, een dochter van Hunters Carambole uit de merrie Scenletha, de volle zus van Hunters Scendro. Zij verhuist voor een bedrag van 33.000 euro naar het Verenigd Koninkrijk.

 

De tweede duurste in het rijtje werd de jaarling hengst Sheriff V/D Hunters Z. Deze zoon van Hunters Scendix uit een Contendro moeder werd verkocht naar Nederland voor een bedrag van 25.000 euro.

 

Voor een bedrag van 15.000 euro werd dan weer de 2-jarige Scendra Optima verkocht. Deze dochter van Hunters Scendro uit de moederlijn van Alaska VG Z blijft in eigen land.

 

De 3 veulens Harun VD Hunters Z (Harley VDL X Excellent Van De Zuuthoeve), Eliott VD Hunters Z (Eldorado van de Zeshoek x Hunters Scendro) en Barbara VD Hunters Z (Bamako de Muze x Hunters Scendro) vonden allen een nieuwe eigenaar voor een bedrag van 6500 euro.

 

Klik hier voor het overzicht.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions