Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/08/2020 13:49 - Jumping

Frederik Mees wint Small Tour Pony’s!

Het Dutch Youngster Festival in Wierden startte gisteren al uitstekend voor de Belgische delegatie met winst voor Tristan Guison in 1.40m hoge Big Tour voor de Juniors, maar later op de dag volgde er nog een tweede overwinning... In de 1.25m Small Tour voor de pony’s was het namelijk Frederik Mees die de concurrentie achter zich wist te houden met de 9-jarige First Rate De Tinmont (Ultra-Top La Haie). De bronzen medaillewinnaar van het BK van twee weken geleden snelde in de 2de fase naar de meet in 30.74 seconden, wat voldoende was opnieuw het Belgische volkslied te laten weerklinken.

 

De 2de plaats was voor de Britse Tatiane Mauree, die de 12-jarige Miami Moonbeam (Hula Balou) onder het zadel had. Zij kwam over de meet in 33.42 seconden en moest zo duidelijk haar meerdere erkennen in onze landgenoot. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch dankzij Yari Van Den Branden. Die finishte in 33.67 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Picobelle Van De Barthoeve (Brownboy TH).

 

Voor Merel Braspenning was er nog een 5de plaats met Parco Van ’t Hollandhof (Berkzicht Jekilja).

 

In de 1.30m hoofdrubriek voor de pony’s, die gisteravond als laatste op het programma stond, was er nog een 6de plaats voor Charlotte Frederick met Easter Bb (Rocky Grichet), een 9de plaats voor Belgische Kampioene Laure Tijskens met Navayo (Jerome Van De Vondelhoeve) en een 12de plaats voor Frederik Mees met Pinto (Berkzicht Jekilja).

 

TAGS   |   FREDERIK MEES   |   TATIANE MAUREE   |   YARI VAN DEN BRANDEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions