Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/08/2020 14:08 - Jumping

Ochtendwinst voor Roy Van Beek in Wierden!

De Belgische delegatie blijft de overwinningen opstapelen op het Dutch Youngster Festival in Wierden! Na Tristan Guisson en Frederik Mees gisteren was het vanmorgen Roy Van Beek die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. De nieuwbakken Belgisch Kampioen bij de Juniors was in de 1.35m hoge Small Tour de beste met de 8-jarige merrie Mia V/H Hulstenhof, een dochter van Zirocco Blue VDL. Van Beek wist in deze speedclass de klok te stoppen op 55.66 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie.

 

De Nederlandse amazone Ilse Tolboom wist de 2de plaats in eigen land te houden. Zij zadelde de 10-jarige Figo en stuurde de zoon van Zapatero naar de meet in 58.37 seconden. Aurelia Guisson, die gisteren ook al de prijzen wist te halen, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij stopte met haar 12-jarige Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I) de klok op 61.09 seconden.

 

Verder was er voor Jules Van Hoydonck nog een 5de plaats met Minte Vd Bisschop (Plot Blue).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   ILSE TOLBOOM   |   ROY VAN BEEK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions