Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/08/2020 22:22 - Jumping

Tijdfout voor Nathan Budd in GP Deauville!

GP-time vanmiddag in het Franse Deauville, waar het hoogtepunt van het weekend dus reeds vandaag op de agenda stond. Van de 59 combinaties die in de ring verschenen van deze 1.50m hoge CSI3* GP slaagden er 11 in om de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Al hadden er dat ook zomaar 12 kunnen zijn... Onze landgenoot Nathan Budd wist met zijn 9-jarige Cashpaid J&F (Casall) namelijk wel alle balken in de lepels te houden, maar hij liep helaas tegen een strafpunt tijd aan en zag zo een barragerit aan zijn neus voorbijgaan.

 

Terug naar de barrage dan, want er werd gestreden met het mes tussen de tanden. Het was uiteindelijk de Fransman Edward Levy die de overwinning wist op te eisen met zijn 14-jarige Sirius Black (Calisco du Pitray). Levy stopte in de barrage de klok op 40.27 seconden en liet zo de Marseillaise weerklinken tijdens de prijsuitreiking.

 

De 2de plaats was voor de Argentijn José Maria Larocca met de 10-jarige Finn Lente, en zoon van Gaillard de la Pomme. Hij kruiste de meet in 40.61 seconden en was zo dus net iets trager dan Levy. De Brit Scott Brash vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij rekende op de 11-jarige Hello Vincent (Consul Dl Vie Z) die hij naar de meet stuurde in 40.87 seconden.

 

TAGS   |   EDWARD LEVY   |   JOSé MARIA JR LAROCCA   |   NATHAN BUDD   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions