Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/08/2020 07:52 - Fokkerij

Finale dag voor de HorseSales.Auction

De tweede editie van de HorseSales.Auction loopt vandaag op zijn einde. Vanaf 20:00 zullen de veulens definitief toegewezen worden. Tot dusver is de selectie goed ontvangen. A liggen er nog altijd kansen. 

Zo schommelt het originele en rechtenvrije rietje van Chacco Blue nog altijd rond de twintig duizend euro. Waar kenners weten dat ze recent voor een veelvoud verkocht werden. 

Dit geldt ook voor de veulencollectie. Die veel gekende namen bevat. Opgenomen is onder meer Emillio de L’Esprit. De halfbroer van Esprit de L’Esprit waarmee Bart Vandecasteele junior recent hoge ogen gooide op het BK. 

Eurekey Z,een zoon van Ermitage Kalone die via Toulon teruggaat op Usha van t Roosakker, gaat voorlopig voor minder dan vijfduizend euro richting Engeland. En Uricao Munny Z, een kleinzoon van Coriana van Klapscheut weet Amerikanen te bekoren voor 4.500 euro. 

Met minder dan twaalf uur te gaan lijken de kansen nog altijd voor het oprapen te liggen bij de HorseSales.Auction. Bent u het die ze gaat verzilveren?


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions