Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/08/2020 22:54 - Jumping

Clemens scoort rankingpunten in Praag!

Naast de Hubside Jumping in St. Tropez en de concoursen in Bonheiden en Zandhoven is er deze week ook een Belgisch team afgezakt naar Tsjechië voor de landenwedstrijd van Praag. Een van hen is Pieter Clemens en die wist zich vanmiddag direct in de picture te rijden tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Clemens zadelde de 9-jarige Agadance Van ’T Gelutt Z (Aganix du Seigneur) en wist beslag te leggen op de 7de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 62.33 seconden.

 

De winst was voor de Italiaan Filippo Marco Bologni met de 11-jarige Diplomat, een zoon van Kashmir Van Schuttershof uit de fokkerij van Nele Claeys. Bologni slaagde er met zijn finishtijd van 59.27 seconden als enige in om de chrono onder de minuut te houden.

 

De Ier Bertram allen wist de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij rekende daarvoor op de 8-jarige Pacino Amiro (Pacino) die hij door de chrono wist te rijden in 60.48 seconden. De Sloveen Urh Bauman tenslotte was met de eveneens 8-jarige Larisal (Larimar) goed voor de 3de plaats in het klassement. Samen hadden zij er 60.65 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   FILIPPO MARCO BOLOGNI   |   PIETER CLEMENS   |   URH BAUMAN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions