Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/08/2020 21:49 - Jumping

BK's in Lanaken, Lier en Opglabbeek!

Wijzigingen, annulaties en verschuivingen binnen de kalender zijn de rode draad in het zomerseizoen jumping.  Het risico op het samenbrengen van teveel mensen heeft nu ook een impact op de concrete planning van de Belgische Kampioenschappen Seniors en Jonge Paarden. Vandaag werd de finale beslissing hierrond genomen, na uitgebreid overleg.

 

 

 

 

 

 

De finale oplossing zit als volgt in elkaar:

  • BK Seniors – Zangersheide (Lanaken) van woensdag 2 september tot zaterdag 5 september (parcoursbouwers Eugene Mathy & Bernard Mathy).   Finale van het BK is voorzien op zaterdagnamiddag.
  • BK 4- en 5-jarigen – Azelhof (Lier) van donderdag 3 september tot zondag 6 september (parcoursbouwers Eddy Geysemans & Luc Verboven).   Finales van deze BK’s voorzien op zondag.
  • BK 6- en 7-jarigen – Sentowerpark (Opglabbeek) van donderdag 10 tot zondag 13 september (parcoursbouwers Eugene Mathy & Bernard Mathy).  Finales van deze BK’s voorzien op zondag.

 

De volgende dagen worden de programma’s voor deze wedstrijden gefinaliseerd met alle modaliteiten en (Corona)beperkingen inbegrepen zodat deze begin volgende week kunnen gepubliceerd worden.

 

Het is echter nu al duidelijk dat bijkomend publiek op deze evenementen niet zal toegelaten worden. Er wordt echter maximaal ingezet op live streaming zodat iedereen kan meevolgen.

 

KBRSF, Paardensport Vlaanderen en LEWB wensen uitdrukkelijk Stoeterij Zangersheide, Azelhof en Sentowerpark te bedanken voor hun inzet en motivatie om hun uitwerking te geven aan deze orgelpunten van de Belgische springsport. Bovendien zorgen Stoeterij Zangersheide samen met Paardensport Vlaanderen voor een verhoogde prijzenpot op het Belgisch Kampioenschap Seniors, dat dit jaar wordt gedoteerd met 75.000 euro.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions