Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/09/2020 00:00 - Algemeen

Duurzaam ondernemen voor De Sutter Naturally

Wij bij De Sutter Naturally dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Het wordt vanaf dag 1 meegegeven met onze medewerkers en reflecteert drie verschillende aspecten van de onderneming.

AANKOOP – reeds vele jaren koopt De Sutter Naturally grondstoffen aan die één of meerdere labels dragen. Reeds in Brazilië werkten we mee aan een duurzaam bosbeleid mét sociale garanties voor de lokale bevolking. Dit zet zich door in de aankoop van PEFC en FSC gecertificeerd hout in Europa en Afrika. Nog voor de regelgeving van de EUTR van kracht was, had DSN zich deze al eigen gemaakt.

SITE KAMPENHOUT – In onze productie en hoofddepot te Kampenhout zijn we erin geslaagd een volledig CO2 neutrale site te bouwen. Al het afvalhout van de productie wordt gerecupereerd en versnipperd. Deze snippers worden via een speciale brander omgezet in warmte voor onze kantoren, daarbij nog ondersteund door een zonneboiler. Op het dak van onze magazijnen werd een veld zonnepanelen opgebouwd dat ons mee van energie voorziet.

SOCIAAL – Niet alleen steunen wij sociale projecten in het buitenland middels de aankoop van gecertificeerde grondstoffen. We proberen ook jaarlijks iets terug te geven aan de maatschappij door het steunen van goede doelen, zoals het Kankerfonds en meer recent de Mediclowns.

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions