Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 19:34 - Jumping

Belgische Children grijpen naast winst…

Op het jeugdconcours van het Franse Fontainebleau blijven de Belgische Children het mooie weer maken! In de 1.20m rubriek deze voormiddag op het programma stond wisten zich opnieuw 6 jonge landgenoten naar een klassering te rijden. Helaas moesten ze de overwinning laten aan de Fransman Antoine Renoult. Die finishte in de 12-koppige barrage met zijn 13-jarige Taka de Blondel (Joyau de Bloye) in 35.08 seconden en hield zo de overwinning dus in eigen land.

 

Daarna volgde een handvol Belgen op de 2de plaats amazone Camille Biebuyck. Die was vergezeld van de 10-jarige Kenya van de Kleinheide (Thunder Van De Zuuthoeve), maar ze kwam met haar tijd van 36.32 seconden toch ruim een seconde tekort om voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen. Na een 5de plaats en een overwinning was er nu een 3de plaats voor Belgisch Kampioene Amazones Paris Vandousselaere. Zij rekende dus opnieuw op de 12-jarige Non Stop (Nintender), die ze aan de meet wist te brengen in 36.99 seconden.

 

Helena Beyers werd nog 4de met Mito Vd Zilverenhoek (Mylord Carthago), Nicolas Lambrecht 5de met Nabab’Sgirl Jh Z (Nabab de Rêve), Seppe Wouters 6de met Galilea Z (Gardento Prova D’) en Ines van Dijck 11de met Futricia Van Beek (Diarado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions