Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2020 09:50 - Jumping

T. Philippaerts klopt Vermeiren in Aken!

Na de overwinning van Dieter Vermeiren vrijdag tijdens de openingsrubriek kreeg ook gisteren de Young Rider-rubriek van het internationale concours in Aken een Belgische winnaar. Terwijl broer Nicola in de namiddag was teruggereisd naar België voor de finale van het Belgisch Kampioenschap voor Seniors in Lanaken was het Thibault Philippaerts die voor een nieuwe Belgische overwinning wist te zorgen. Hij zat in het zadel van de 11-jarige merrie Juvente van de Kakebeek (Chatman) en wist in deze 1.40m hoge speedclass de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 57.07 seconden.

 

Dieter Vermeiren wist ditmaal de 2de plaats voor zijn rekening, al zadelde hij dit keer de 13-jarige merrie Vanilla (Valentino 240), waarmee hij eind vorige maand in Zandhoven ook een rubriek wist te winnen. Vermeiren kruiste de meet in 57.64 seconden en mocht zo dus opnieuw mee op het podium plaatsnemen. De Duitse Alia Knack vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij stuurde de 10-jarige Campari 295 (Casiro I) naar de eindmeet in 59.78 seconden.

 

Verder werd Maud Pietroniro nog 6de met Tip Top One (Toulon) en Anthony Philippaerts 9de met Jango S (Winningmood van de Arenberg).

 

TAGS   |   ALIA KNACK   |   DIETER VERMEIREN   |   THIBAULT PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions