Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2020 14:05 - Jumping

S. Morssinkhof in de prijzen in Kronenberg!

Belgisch Kampioen Young Riders Simon Morssinkhof is een van de landgenoten die deze week aan de start komt in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg. Nadat hij de voorbij dagen al enkele keren de prijzen wist te halen, met onder andere een 3de plaats in de finale voor 7-jarige paarden gisteren, wist hij zich vanmorgen opnieuw te klasseren. In de 1.35m/1.40m hoge ochtendrubriek werd hij namelijk 4de met de 12-jarige merrie Daloa (Lupicor). In een 13-koppige barrage finishte hij in 40.03 seconden en daarmee kwam hij 15 honderdsten van een seconde tekort voor een plaatsje op het podium.

 

Ook hier kregen we een Ierse overwinning dankzij Trevor Breen en zijn 8-jarige Harvey (Quaprice Z). Breen snelde naar de meet in 37.36 seconden en had zo ruim anderhalve seconde voorsprong op zijn dichtste achtervolger. Die eer was weggelegd voor de Roemeense amazone Lisa Candin met de 11-jarige Golden Girl 163 (Baloubet du Rouet). Zij hadden er 39.00 seconden voor nodig om de meet te bereiken. De Amerikaanse Kelly Mccahill tenslotte wist de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij klokte met de 10-jarige Grc Acapella (Luidam) af in 39.88 seconden.

 

TAGS   |   KELLY MCCAHILL   |   LISA CANDIN   |   SIMON MORSSINKHOF   |   TREVOR BREEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions