Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2020 19:02 - Jumping

Jérôme Guery wint de CSI2* GP van Bonheiden!

Nadat hij de voorbije dagen al 3 overwinningen wist te behalen op de internationale jumping van Bonheiden heeft onze landgenoot Jérôme Guery vanavond ook de afsluitende CSI2* GP op zijn naam weten te schrijven! Guery rekende voor deze slotrubriek op de 8-jarige Cambridge de Hus (Conrad de Hus) en wist zich samen met nog 12 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin snelde hij naar een overtuigende chronotijd van 38.77 seconden en daarmee zette hij na een meer dan geslaagd concours de kers op de taart.

 

De Japanner Toshiki Masui volgde Guery op de 2de plaats. Hij zat in het zadel van de 11-jarige BWP-er Jericho S (Lord Z) uit de fokkerij van Sylvain De Wreede, maar volgde in 41.06 seconden al een heel stuk achter onze landgenoot. Voor de Française Juliette Faligot was er net als vrijdag tijdens de hoofdrubriek een 3de plaats. Zij stuurde vandaag haar 10-jarige Arqana de Riverland (Cornet Obolensky) naar de meet in 41.52 seconden.

 

Wouter Devos werd nog 5de met Kadafi van ’T Hof Van Payz (Winningmood Van De Arenberg), Thomas Kairis 6de met Kanselier V/D Donkhoeve (Vagabond de la Pomme), Frédéric Vernaet 7de met Born To Win Ap Z (Bentley van de Heffinck), Christophe Vanderhasselt 8ste met Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof) en Kelly Vandousselaere 11de met Exxon Hedonist (Ogano Sitte).  

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   JULIETTE FALIGOT   |   TOSHIKI MASUI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions