Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/09/2020 16:59 - Jumping

De Winter start met podiumplaats in Lier!

In eigen land wordt er deze week opnieuw internationaal gesprongen bij de familie Hazebroek in het Azelhof in Lier. Daar startte vanmorgen het concours met een 1.40m rubriek tegen de klok en daarin wist Jeroen De Winter zich meteen te verzekeren van een plaatsje op het podium. De Winter zadelde de 12-jarige merrie Iron Lady Van T Meulenhof (Parco) en wist beslag te leggen op de 3de plaats nadat hij in een tijd van 67.51 seconden op het scorebord te brengen.

 

Winst was er voor de Britse amazone Alice Watson met de 15-jarige schimmelmerrie Billy Lemon (Cevin Z). Zij kruiste de meet in 64.12 seconden en was zo ruim 3 volle seconden sneller dan de concurrentie. De 2de plaats was voor de Braziliaan Joao Victor Castro. Die was vergezeld van de 9-jarige Touch Of Class 17 (Comme Il Faut 5) en nestelde zich nog net voor De Winter met een tijd van 67.28 seconden.

 

Verder werd Gilles Dunon nog 4de met Fou De Toi Vd Keihoeve (Toulon), Claire Putters 6de met Copain de Muze (Bamako de Muze), Laura Stotzem 8ste met Guitlermo (Tangelo van de Zuuthoeve), Jeroen Appelen 9de met Grappeloup Van Het Reenhof (Larino), Stijn Van Opstal 10de met Elias Van De Vinkhoeve Z (Echo Van ’t Spieveld), Guido Hornesch 11de met Ascanalien Z (Asca Z), Jeroen Appelen 13de met Lunatique De Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel) en Elisa Strubbe 18de met Mr. Quality Z (Mr. Blue).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions