Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/09/2020 20:35 - Jumping

Nico Baerts wint opnieuw in het Azelhof!

Na zijn overwinning in de 1.45m hoofdrubriek van gisteren heeft Nico Baerts ook vandaag een overwinning weten te boeken op het internationale concours van het Azelhof in Lier. Baerts was vanmiddag in de tweede 1.40m rubriek namelijk de beste met de 9-jarige ruin Mielano Van Meyershof Z (Mylord Carthago). In een barrage waarvoor zich 18 combinaties wisten te plaatsen snelde naar de meet in een overtuigende 37.10 seconden en daarmee wist hij opnieuw de concurrentie achter zich te houden.

 

Toeval of niet, maar net als gisteren volgde Bart Clarys op de 2de plaats. Clarys zadelde ditmaal de 9-jarige Geste Van De Vihta (Zirocco Blue VDL) en samen kwamen ze over de eindmeet in 39.25 seconden. En voor Jeroen De Winter was er dan weer opnieuw een 3de plaats. De Winter, gisteren dus 3de in de 1.40m rubriek, stuurde zijn 12-jarige Iron Lady Van T Meulenhof (Parco) opnieuw naar een podiumplaats na een finishtijd van 39.25 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Gaetan Stalpaert met Evelien (Nabab de Rêve), een 6de plaats voor Claire Putters met Hector (Cicero Z Van Paemel), een 7de plaats voor Gilles Dunon met Fou De Toi Vd Keihoeve (Toulon), een 8ste plaats voor Wilm Vermeir met Hotshot (London), een 9de plaats voor Joy Demuynck met Armageddon Vh Leeuwerikenhof (Amour He Van T Leeuwenrikenhof) en een 12de plaats voor Mathias Hazebroek met Mystic C Van T Heyveld (Thunder Van De Zuuthoeve).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   GAETAN STALPAERT   |   JEROEN DE WINTER   |   NICO BAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions