Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/09/2020 12:13 - Jumping

Bart Clarys wint nu wel in het Azelhof!

Nadat het de voorbije dagen al een paar keer net niet was heeft Bart Clarys nu toch zijn overwinning te pakken op het internationale concours in het Lierse Azelhof! In het zadel van de 9-jarige merrie Geste Van De Vitha (Zirocco Blue VDL) was hij zonet namelijk de beste in de 1.40m hoge ochtendrubriek. Clarys wist in de 2de fase een tijd van 28.46 seconden op het scorebord te brengen en daarmee was hij ruim een halve seconde sneller dan de concurrentie.

 

Na twee 3de plaatsen was er nu een 2de plaats voor Jeroen De Winter met Iron Lady Van T Meulenhof, de dochter van Parco uit de merrie Narcotique de Muze IV. De Winter kruiste de meet in 29.01 seconden en mocht zo opnieuw mee op het podium plaatsnemen. Gilles Dunon vervolledigde het integrale Belgische podium op de 3de plaats. Hij zette met de 12-jarige Idalgo (Codex) de klok stil op 29.57 seconden.

 

Wilm Vermeir werd nog 4de met Big Lord Carthago (Mylord Carthago), Stive Hoflack 6de met Kieffer Van De Oosterwalle (Cooper Van De Heffinck), Jeroen Appelen 7de met Mandrake (Magyco) en 10de met Janice (Udarco Van Overis) en Joy Demuynck tenslotte 12de met Merryweatehter Vt Leeuwerikenhof (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   GILLES DUNON   |   JEROEN DE WINTER   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions