Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/09/2020 17:48 - Jumping

Pieter Devos 5de in CSI5* GP van St. Tropez!

Onze landgenoot Pieter Devos heeft vanmiddag voor een mooie prestatie gezorgd in de CSI5* GP van het Franse St. Tropez. Devos verscheen aan de start met zijn 15-jarige ruin Apart (Larino) en wist zich samen met nog 8 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin wisten Devos en Apart opnieuw de 0 op het scorebord te houden en met hun tijd van 40.90 seconden wisten ze de 5de plaats voor hun rekening te nemen.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Ierse ruiter Denis Lynch, die voor de gelegenheid de 13-jarige Cristello (Numero Uno) gezadeld had. Lynch slaagde erin om de klok te laten stoppen op 39.14 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te houden. Vervolgens kregen we een trio Franse ruiters met op de 2de plaats Simon Delestre. In het zadel van zijn 15-jarige Hermes Ryan (Hugo Gesmeray) kwam hij over de meet in 39.32 seconden. De snelle Julien Epaillard was de 3de combinaties die het podium wist te zadelen. Hij rekende op de 12-jarige Queeletta (Quality) en samen kwamen ze binnen in 39.70 seconden.

 

Niels Bruynseels en Delux Van T&L (Toulon) kregen een fout in de basisomloop en vielen net naast de prijzen.

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   JULIEN EPAILLARD   |   PIETER DEVOS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions