Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/09/2020 10:40 - Algemeen

September Deals bevestigen eens temeer

Gisteren eindigde de September Deals-collectie van HorseDeals. De online veiling van diepvriesrietjes bevestigde eens temeer zodat HorseDeals inmiddels een vaste waarde is in het veilinglandschap. Het originele rietje van Chacco Blue blijft voor €30.000 in Nederland. Net als de vorige veilingeditie was er ook nu voor het rietje van Dominator Z een fel biedduel, het gaat ditmaal voor maar liefst €16.000 naar Ierland. Een rietje van Balou du Reventon werd virtueel afgeslagen op €6.000.

Eveneens in deze veiling enkele embryo's die zeer geliefd waren. De combinatie Chacco Blue x Prima Donna van 't Roosakker (Comme Il Faut) zal een merrieveulen zijn dat voor €28.000 in Nederland blijft. De embryo Chacco Blue x Goya (een dochter van Usha van 't Roosakker x Kannan) is verkocht voor €22.000 en zal geboren worden in het Verenigd Koninkrijk.
Naar Portugal gaat de Chacco Blue x Ottela di Fer (€19.000) en voor het embryo Chacco Blue uit W. Delta Mossel Jantje werd uit Polen nog eens €17.000 neergelegd.

Het team van HorseDeals is dankbaar voor het vertrouwen van alle fokkers die meegeboden hebben en wenst haar klanten alle succes in de fokkerij. We kijken alvast vol goede moed uit naar de volgende online veiling tijdens de November Deals.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions